Vecka 11

Idag har inga barn hunnit skriva i klassbloggen tyvärr men den som väntar på något gott.

Nästa vecka börjar jag med utvecklingssamtalen. Ni som har samtal på morgonen innan skolan startar släpper jag in via trätrappan. Ni som har efter skolan ska hämta ert barn till samtalet.

Tjejerna i klassen och jag har haft vårens första utepass. Vi gick till IP-skogen och hade lite matte och engelska. Barnen uppskattade hur långa olika pinnar var sedan mätte dem pinnarna med kottar. Vi räknade på engelska. Vi kollade också om vi kunde hitta några insekter. Vi hittade en liten. När vi var klara fick tjejerna leka i 3 olika grupper som jag bestämde. På slutet fick alla leka med alla.
ett levande krypSkola i skogen

Mycket tid har den här veckan gått till att lösa konflikter kring trashbacks men också har tid gått till att behöva säga till barnen att de inte får leka med klubborna i korridoren eller att hålla på med gosedjuren under lektionstid. Alla är väl medvetna om våra regler så nu har vi bestämt att det enda som får tas med till skolan är kulor. Bandyklubbor, gosedjur, trashbacks och andra saker får stanna hemma. Vi har bestämt att vi ska ha olika bestämda dagar istället för  när man får ta med dessa saker.

Trevlig helg!
/Carina och Mange!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s