Tack för den här terminen!

I måndags var Nacka musikskola i aulan och hade julallsång för oss, jättemysigt. Igår hade vi en jättehärlig pysseldag tillsammans med alla klasser i Klockspelet. Eleverna från 9C var med oss hela dagen, mycket uppskattat av både niorna och av alla elever i Klockspelet. Idag har vi haft julavslutning i lilla gymnastiksalen. Leif kom på sitt årliga julbesök och berättade om Björknässkolans tomte.
sista-veckan-sista
sista-veckan-4-forsta

Jag har screenat alla elever efter skolverkets kunskapskrav i matematik. På höstterminen testar man eleverna muntligt. Alla elever ligger på mellannivån eller högre. Jag är inte riktigt klar med att kolla av kunskapskraven i svenska så dem slutför jag i januari. Ni kan gå in och läsa på skolverket om bedömningsstödet för matte och svenska,  Ni kan också gå in på Skolverket för att läsa om fritidshemmens reviderade syfte och innehåll. Håll gärna igång läsningen under jullovet. Alla har fått ett läsbingo som ni kan använda er av.
sista-veckan-andra
sista-veckan-tredje

Nu vill jag avsluta med att tacka för den här terminen och önska er välkomna tillbaka till skolstarten igen tisdag den 10/1-17. Det är vanlig skoldag. Måndag den 9/1 är skola och fritids stängt på grund av studiedag. Tack för att ni har tagit hem datorerna, kom ihåg att ta med dator och laddare till första skoldagen.

Nu ska vi alla njuta av ett härligt jullov

God jul och gott nytt år!
önskar Mange och Carina.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s