Fredag v.38

Hej,

Igår hade vi besök av Emmas mamma Charlotta. Vi har sett ett avsnitt av Kids english zone på engelskan. Vi räknar på engelska, lär oss färger och annat matnyttigt. Vi har sett ett avsnitt av Livet i mattelandet. Det handlade bland annat om tiokompisarna. Vi håller på att träna mycket på tiokompisarna och femkompisarna. Ni får gärna träna på dessa hemma också.

Vi arbetar också mycket med att få ihop gruppen och på att få arbetsro. Det är många i klassen som inte orkar arbeta så lång stund i taget.

Idag har alla fått sin nya läxa. Den ligger på hyllan eller i ryggan om man har med sig en sån. Det är jätte viktigt att göra läxläsningen till en trevlig stund. Alla har fått olika läxa så jämför inte läxan med varandra. Vi har pratat i klassen om att man ska läsa lite varje dag istället för ett långt pass i veckan. Hjälp era barn att läsa där det behövs. Läxan ska lämnas in på torsdagar så att vi hinner gå igenom den så får alla sin nya läxa på fredagen. Fortsätt att läsa högt för era barn.

Vi har sett ett avsnitt av Vara vänner. Det här avsnittet handlade om en flicka som inte blev bjuden på ett kalas och blev utfryst av sina kompisar. Efter filmen pratade vi om de här sakerna.

Trevlig helg!
/Carina och Mange

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s